ΑΡΧΙΚΗ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΝΕΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Υγείας
Πυρός & Κλοπής - Κατοικίας
Αυτοκινήτου
Επιχείρησης
Κατοικίας
Έργου
Αποταμίευσης & Συνταξιοδότησης
Μεταφορών
Αστικής Ευθύνης
Προσωπικό Ατύχημα
www.kappatrust.gr
ασφάλειες αυτοκινήτου
   
 
 
 ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Στροφή προς τα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια υγείας πραγματοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες σε μια προσπάθεια να ελέγξουν το κόστος των νοσοκομειακών προγραμμάτων που αυξάνεται γεωμετρικά κάθε χρόνο.

Τα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια ή αντίστοιχα τα μεσοπρόθεσμα νοσοκομειακά προγράμματα, όπως π.χ. πενταετούς διάρκειας που προωθούνται από ορισμένες ασφαλιστικές, επιτρέπουν στην εταιρεία να καταργήσει συνολικά ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα με συγκεκριμένες παροχές για όλους τους ασφαλισμένους εάν διαπιστώσει ότι δεν είναι βιώσιμο.

Εναλλακτικά τα νέου τύπου συμβόλαια δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία να προχωρήσει σε αυξήσεις που θεωρεί ότι είναι αναγκαίες για τη βιωσιμότητα του προγράμματος ή να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου, εάν διαπιστώσει ότι συγκεκριμένες καλύψεις συσσωρεύουν μεγάλες ζημιές. Εξαιτίας της ευελιξίας που τα συνοδεύει είναι συνήθως φθηνότερα από τα παραδοσιακά νοσοκομειακά συμβόλαια, που χαρακτηρίζονται από υψηλά κόστη αποζημιώσεων.

Τα νέα προγράμματα κινούνται σε ευθεία αντίθεση με τα ισόβια προγράμματα που κυριαρχούν μέχρι σήμερα στην αγορά και τα οποία δεν επιτρέπουν στην εταιρεία να διακόψει ένα συμβόλαιο ή να περιορίσει τις καλύψεις του, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις κυρίως παλαιών συμβολαίων που δεν επιτρέπουν στην εταιρεία να προχωρήσει στις αυξήσεις που θεωρεί ότι είναι εύλογες.

Με λίγα λόγια η ασφαλισιμότητα του καταναλωτή θα περνάει στα χέρια της ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, που κατά το δοκούν θα τιμολογεί τον πελάτη ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του.

Τι πρέπει να κάνουμε?
Άμεση ασφάλιση σε ισόβιο πρόγραμμα υγείας, όσο υπάρχει ακόμα.
Σκεπτόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε προτείνεται η ισόβια ασφάλιση, έστω στο πιο μικρό συμβόλαιο υγείας που υπάρχει στην αγορά. Έτσι επί της ουσίας κλειδώνουμε την ισοβιότητα και όταν με το καλό η οικονομική μας κατάσταση βελτιωθεί, βλέπουμε για κάτι καλύτερο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση και πληροφορία.

<< ΠΙΣΩ

 

 
 
     
2012 ® Κατασκευή website από την EXTERNAL